Onze werkwijze

Geen enkel gebit is hetzelfde. Bij Alldental Groningen geloven wij in een persoonlijke aanpak die aansluit bij uw situatie en wensen als patiënt. Wij zijn dan ook van mening dat zowel de behandelaar als de patiënt achter een behandeling moeten staan. Mocht dit niet zo zijn zoeken wij samen met u naar een andere oplossing waarbij dit wel het geval is. Deze persoonlijke aanpak wordt gecombineerd met een ontspannen sfeer zodat de drempel om langs te komen wordt verlaagd en laag blijft. Angstige patiënten worden bijvoorbeeld al vanaf binnenkomst door onze assistenten opgevangen en op een rustige manier begeleid naar de behandeling.

Onze waardes

Bij Alldental Groningen zijn wij gericht op een effectieve samenwerking vanuit onze gedeelde waarden en principes:

Missie

De missie van Alldental Groningen is het bieden van transparante en prettige tandheelkundige zorg aan jong en oud. Samen met de behandelaren streeft Alldental Groningen naar niet alleen een onbezorgde en stralende lach, maar ook complete gezondheid. Gezondheid begint immers bij de mond. Alldental Groningen ondersteunt zijn missie door het streven naar en koesteren van een vertrouwde zorgrelatie.

Visie

Een vertrouwde zorgrelatie begint immers bij onze behandelaren. De visie van Alldental Groningen is dan ook het vormen van een compleet tandheelkundig centrum, waarin deskundige professionals van alle vakgebieden worden samengebracht om een complete en hoogwaardige tandheelkundige zorg aan u te bieden.

Ontmoet onze specialisten

Wij geloven in een persoonlijke benadering en duurzame resultaten.

Foto van Rob.jpg

Rob

Tandarts

BIG: 49022805802

Foto van Rens(tijdelijk).jpg

Rens

Tandarts

BIG: 99924319902

Foto van Gina.jpg

Gina

Mondhygiëniste

Foto van Anneke.jpg

Anneke

Mondhygiëniste

Foto van Caro.jpg

Caro

Praktijkmanager

Foto van Ivon.jpg

Ivon

Assistente

Foto van Jolanda.jpg

Jolanda

Assistente

Foto van Ellen.jpg

Ellen

Assistente

Foto van Melissa.jpg

Melissa

Assistente

Foto van Gert Pieter.jpg

Gert-Pieter

Accountant

Foto van Mariël.jpg

Mariël

All round

Rigaweg 34, 9723 TH Groningen, Nederland

Bel ons op
050 311 5775

info@alldentalgroningen.nl

U ontvangt z.s.m. een reactie van ons