MVM Tandartsen gaat verder als Alldental Groningen

Eigenaar Mondzorg Noord en eigenaar MVM Tandartsen hebben in 2019 besloten de paden te scheiden. Sinds 1 januari, 2020, heeft MVM Tandartsen de tandartspraktijk overgenomen en voortgezet onder een nieuwe naam, namelijk: Alldental Groningen. Met de naam 'Alldental Groningen' zetten wij onze tanden in ons nieuwe toekomst. De kwaliteit van onze service blijft vanzelfsprekend zoals u die gewend bent.

Maar waarom?

Alldental Groningen is de nieuwe bedrijfsnaam van MVM Tandartsen. De tandartspraktijk gaat verder aan de Rigaweg 34 te Groningen. Wij hebben een naamsverandering doorgevoerd, omdat de praktijk toe was aan een nieuwe naam met een nieuwe frisse uitstraling. De introductie van deze nieuwe bedrijfsnaam en bijbehorende identiteit, is de volgende stap in de strategie om nieuw leven in de praktijk te blazen. 

Nieuw bedrijfsnaam

Met de nieuwe naam wordt een volledig nieuwe huisstijl geïntroduceerd die naar alle uitingen op bedrijfsniveau zal worden vertaald. In het logo van Alldental Groningen is een blaadje te herkennen dat symbool staat voor onze duurzame benadering: het gebruiken van de meest gezonde en duurzame methodes voor de behandelingen. De ‘All’ staat symbool voor onze toewijding aan de gehele gezondheid van al onze patiënten, waar het gebit centraal staat. 

Missie en visie

De missie van Alldental Groningen is het bieden van transparante en prettige tandheelkundige zorg voor jong en oud. Samen met de behandelaren streeft Alldental Groningen naar niet alleen een onbezorgde en stralende lach, maar ook complete gezondheid. Een vertrouwde zorgrelatie begint immers bij de behandelaren. 

De visie van Alldental Groningen is dan ook het vormen van een compleet tandheelkundig centrum, waarin deskundige professionals van alle vakgebieden worden samengebracht om een complete en hoogwaardige tandheelkundige zorg aan te bieden.

Blijf op de hoogte!

Hou ons in de gaten voor onze komende ontwikkelingen en meld u aan voor onze nieuwsbrief. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op. 

Recente artikelen

Foto van ADG_Zwangerschap_FINAL.jpg

Hebben mondgezondheid en zwangerschap met elkaar te maken?

01 Oktober, 2020

Bij een zwangerschap gieren de hormonen door het lichaam en hormonen hebben invloed op..

Lees meer
Foto van ADG_SonicPicRemover_FINAL.jpg

Waarschuwing: De Sonic Pic, Sonic Remover

29 Augustus, 2020

De Sonic Pic van Sonic Remover raadt mondhygiëniste Gina Kuipers sterk af. Lees waarom!

Lees meer
Foto van ADG_Corona-2_400x300.jpg

WHO roept mondzorg op om zich strikt aan de regels te houden

14 Augustus, 2020

Nederlandse mondzorg loopt voorop met veilig behandelen.

Lees meer
Foto van ADG_GratisMondzorg_400x300.png

Gratis mondzorg voor kinderen!

13 Mei, 2020

Bijna alle tandartskosten vallen voor kinderen tot 18 jaar onder de basisverzekering. Ook wanneer de ouder zelf niet tandheelkundig verzekerd is!

Lees meer
Foto van ADG_Corona_400x300.png

Corona maatregelen in de praktijk

07 April, 2020

Wij bieden zorg als voorheen met een aantal voorwaarden. Bij Alldental Groningen volgen wij de "Richtlijn Mondzorg Corona" van de KNMT.

Lees meer

Rigaweg 34, 9723 TH Groningen, Nederland

Bel ons op
050 311 5775

info@alldentalgroningen.nl

U ontvangt z.s.m. een reactie van ons