Elk (half) jaar!

Het is belangrijk om minimaal een keer per jaar uw gebit goed na te laten kijken door uw behandelaar, hiermee kunt u problemen voorkomen. Wanneer u langere tijd niet komt kan het zijn dat een klein gaatje, dat eerder makkelijk opgelost kon worden met een vulling, is uitgegroeid tot een probleem dat een wortelkanaalbehandeling of extractie nodig heeft. De behandelaar kijkt tijdens een controle naar nog veel meer. Denk bijvoorbeeld aan; tandvleesproblemen, verdachte plekjes in en om uw mond en zelfs naar ziektebeelden als diabetes en schildklierproblemen. Deze laatste twee zijn vaak in de mond al vroeg zichtbaar en kunnen dus tijdens een controle worden opgemerkt. 

Geen jaarlijkse controle?

Wanneer u geen (half)jaarlijkse controle wenst, zijn wij bij Alldental Groningen wellicht niet de juiste match voor u. Onze missie is het voorkomen van tandheelkundige problemen en dat kunnen wij alleen doen als wij u regelmatig zien. Bovendien kijken wij verder dan alleen uw mondgezondheid, uw gezondheid staat bij ons op nummer één. Dit is alleen mogelijk als u ons een kans geeft door minstens één keer in het jaar bij Alldental Groningen op bezoek te komen.

Bent u dit jaar nog niet op bezoek geweest voor uw periodieke controle? Geen zorg! Wij verwelkomen u graag. Maak gerust een afspraak door ons contactformulier in te vullen of bel ons gerust tussen 8.00 en 12:00 's ochtends van maandag tot vrijdag. 

Uitgelichte artikelen

Foto van Mondzorg-Noord-Blog.jpg

Mondzorg Noord is overgenomen door Alldental Groningen

06 November, 2020

De tandartspraktijk Mondzorg Noord is 1 januari, 2020, overgenomen door MVM Tandartsen..

Lees meer
Foto van ADG_Zwangerschap_FINAL.jpg

Hebben mondgezondheid en zwangerschap met elkaar te maken?

01 Oktober, 2020

Bij een zwangerschap gieren de hormonen door het lichaam en hormonen hebben invloed op..

Lees meer
Foto van ADG_SonicPicRemover_FINAL.jpg

Waarschuwing: De Sonic Pic, Sonic Remover

29 Augustus, 2020

De Sonic Pic van Sonic Remover raadt mondhygiëniste Gina Kuipers sterk af. Lees waarom!

Lees meer

Rigaweg 34, 9723 TH Groningen, Nederland

Bel ons op
050 311 5775

info@alldentalgroningen.nl

U ontvangt z.s.m. een reactie van ons